Mi is az a Roli szerint?

2017. január 17. 14:59 - Lord Caplinz

Másfél évvel ezelőtt kezdtem bele egy videosorozat készítésébe, melyben a fejemből állandóan kitörni akaró véleményvulkánnak szerettem volna szabad folyást engedni. Szemendrey István barátom épp egy rövid anyagot készített velem a képregényes munkásságom kapcsán, mikor megfogalmazódott bennünk, hogy ez nem is lenne akkora marhaság. Ekkor belevágtam az épp akkor másod- (vagy harmad, vagy többed?) virágzását élő Star Wars képregények mustrájába, majd tettem egy kis kitérőt a Vissza a Jövőbe frencsájz felé is; végül régi öreg barátom, Indiana Jones háza tájára is ellátogattam.

Hamar kiderült viszont hogy bármennyire is szórakoztató a videózás, bármennyire is imádok játszani az audiovizuális elemekkel, ez olyan iszonyatos idő és munka, hogy a megannyi egyéb szerelemprojektem mellett, nem tud gördülékenyen haladni. Valljuk be, másfél év alatt öt videó nem a sztahanovista tömegtermelés iskolapéldája.
kep03.jpgUgyanakkor, a vulkán a fejemben tovább morog, füstölög, és rendíthetetlenül figyelmet követel magának. Így született meg a gondolat, hogy egy gyorsabb, impulzívabb formában; blogként folytatódjon a Roli szerint; jut is, marad is alapon. Azt nem mondom, hogy nem lesz többet videós bejelentkezésem, de addig is végre huszadannyi idő alatt tudok reagálni egy-egy újdonságra, hiszen "di só mászt gó án", tudjuk...
kep02.jpgEredeti tervem az volt, hogy nem csak keményvonalas geek dolgokat érintek majd, hanem mindent ami érdekel, legyen az épp kvantumfizika, irodalom, vagy akár egy filozófiai értekezés az életről. Hogy ez ebben a formában sikerülni fog-e; meglátjuk!
kep01.jpgA vulkán első áldozata pedig egy 38 éves popkultúrális ikon lesz, mely sokadik próbálkozásra hamarosan újabb erőre kap, s ennek apropóján szeretném kifejteni meglátásaimat a jelenségről. Tudjátok már, mire gondolok? Vajon egyáltalán él ilyen...!?

Folyt. köv... :)

Pilcz Roland

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://roliszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr7512133135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása